Pazar, Nisan 24, 2016

BEYAZ DÜŞLERİM















Beyaz düşler kurdukça, dokunduğunuz her şey de beyaza dönüşüyor zamanla, şeffaflaşıyor insan.
İçi de dışı da bir oluyor.
Düz ve sade oluyor.
Yormuyor.
Tırmalamıyor, zorlamıyor.
Akışına bırakıyor insan kendini.
Verdiği tek şey huzur değil.
Umut veriyor, heyecan veriyor, sevgi veriyor.

Beyaz düşlere, hep birlikte.

Mutlu haftalar

Emel








16 yorum:

  1. Emelcim,ben bi balkan turu yapıp geleyim:))
    çok heyecanlıyım:))8 gün bol foto:))
    papatyalarına,beyazına,sevdana bayıldım tatlım,
    öperim seni
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oh keyifle gidin sağlıkla huzurla dönün havvacım...Çok sevindim senden ne kareler çıkar şimdi o seyahat boyunca:)

      Sil
  2. Beautiful light in your photos!
    Lovely summer feeling already!
    Have a wonderful new week!

    YanıtlaSil
  3. Ah Emel ne kadar iyi geldin, bır başka ruh hali, hayatın zor zamanları, benim için en çok umut ve dua lazım. Malum babamın sıkıntıları. Tel dolaba, sitelerine, ozenine, düzenine bayıldım. Icime bembeyaz iyilik, güzellik yayıldı. Sevgiler en beyazindan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşencim, uzun zamandır bloglara bakamıyorum ama babacığının sıkıntısını biliyorum. En kısa sürede Allah'tan şifa dilerim, tüm dualarım sizinle.

      Sil
  4. Senin fotoğraflarına ilk kez bakan hayatta inanmaz İstanbul'da yaşadığına ;) Ege'de, serin serin, rüzgarlı bir Datça evi sanki ;)
    Bilmiyorun hayalindeki yazlık ya da o müstakil, bahçeli ev nerede ama aslına bakarsan tam da içindesin sanki o hayalin, hayal değil yani, gerçeğindesin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esencim, apartman terapi benimki:)) evet hayali yaşamaya başladım, datça değil ama bir ege kasabası olduğu kesin hayalimin:) çok teşekkür ederim, eksik olma.

      Sil
  5. O kadar doğru cümleler kurmuşsun ki, tam da içimden geçirdiklerim bunlar aslında..
    mutlu haftalar emelim..

    YanıtlaSil
  6. Evinizi çok beğeniyorum. Bu aralar fazla dolap, masa ile dolu gibi. Nacizane bi eleştirim olacak. Biraz kalabalık gibi geliyor bana. Lütfen yanlış anlamayın..Sadeyken daha güzeldi sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, kalabalığı bende sevmiyorum, dolaplar hep ihtiyaçtan merak etmeyin, hepsi yerini buldu, eşim ve ben birlikte yaptığımız için, ihtiyacımıza göre belirleyip ortaya çıkarıyoruz ve yer açmadan yeni bir projeye başlamıyoruz:) eski ikea dolabım vardı mesela, kiler dolabını yapınca hatırlarsınız geçmiş postlardan, onu verdik ihtiyacı olan kullansın diye. Bu tel dolabın içi biraz dolu haklısınız:) bi bahar temizliği şart sanırım ama yeşil camlarım koleksiyonum gibi, ayırt edemiyorum:)
      teşekkürler

      Sil
  7. Bahar'ın bile beyazını yakalamışsın...yine her şey çok güzel

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. beyaz beyaz, sonsuz beyaz:)
    Teşekkür ederim Kadriyecim.

    YanıtlaSil
  9. Huzurun, sessizliğin, dinginliğin rengi Beyaz..Beyaz aslında ne temiz renk değil mi? En kolay temizlenen belki de..Sahi o bembeyaz koltuklardan alsam ben de kılıfları yıkananlardan hani, leke olunca bassam çamaşır suyuna, bembeyaz, beyaz beyaz yaşar gider miyiz ki? Yoksa o bembeyaz döşeli evlerin o lekesiz hali fotoğraflardan mı hep?

    YanıtlaSil
  10. Huzurun, sessizliğin, dinginliğin rengi Beyaz..Beyaz aslında ne temiz renk değil mi? En kolay temizlenen belki de..Sahi o bembeyaz koltuklardan alsam ben de kılıfları yıkananlardan hani, leke olunca bassam çamaşır suyuna, bembeyaz, beyaz beyaz yaşar gider miyiz ki? Yoksa o bembeyaz döşeli evlerin o lekesiz hali fotoğraflardan mı hep?

    YanıtlaSil