Pazartesi, Ekim 05, 2015

Bir komodin, bir çerçeve yanında kek
















Oturduğu zaman yorulanlardanım ben. Eğer oturuyorsam ya da yataktan çıkamadıysam bil ki hastayım. Zaten çok da nadir hasta olurum, çok hareket, hep bereket derim. Hiç canımın sıkıldığını da bilmem bak, bir gün bile "bugün ne yapsam" diye içimden geçirmedim. 
Erken yatıp, erken kalkma alışkanlığı da var tabi, o da, yatılı okuldan. Gerçi çocukken de sabahın hep köründe uyanırdım, yetecek kadar uyku, sağlık için gereken kadar yani. Maksimum 6-7 saat o da. 
Mete'de benim gibi olduğu için Alp'de aynı düzende. Tabiatımız bu, yapacak bir şey yok. Şikayet zaten hiç yok.
Evde herkesin bir koşturma, boş durmama alanı var. Bazen boş boş oturmakta iyidir kimileri için ama bizim için değil. Kafam ancak bir şeylerle meşgulken dinleniyor benim. Beden yorgunluğu bilmem ama kafa yorgunluğuna en iyi gelecek şey, birşeyler üretmek, ya da güzel bir kitabı akşam yatmadan okumak için heyecanlanmak.
Bu hafta sonu da yine böyle, yukarıda gördüğünüz tatlı telaşlarla geçti. Ben mutfakta, salonda, orada burada bir şeylerle meşgulken, Mete ile Alp'te bu komodin ve çerçeveyi yaptılar. Artan tahtalardan yine.  
Oturmadan, Pazartesi mesaisi başladı tabi,
Sağlık olsun.
Yeni haftanız huzur ve neşe ile başlasın. 
Öyle de sürsün.





16 yorum:

  1. Desene kalpleriniz yine güzelliklerle dolup-taştı. :) Komodinin sadeliğine de, çerçevenin hakimiyetine de bayıldım.
    Ve tabii sen miss gibi kekine, her şey o kadar güzel ki.

    Mutlu haftalar benden de!

    YanıtlaSil
  2. komodin ne zarif ve çerçeve ne kadar da doğallık abidesi:)
    çok sevdim marifetli aile sizi..
    ellerinize yüreğinize sağlık,
    öperim.

    YanıtlaSil
  3. Haftaya bu fotoğraflarla başlamak sendrom falan bırakmadı :)
    Mutlu haftalar olsun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Komodin nefis olmuş, bu üretken ailenin ellerine sağlık ve iyi haftalar:)

    YanıtlaSil
  5. komidin cok güzel olmus, cerceve de aynen öyle... tatli telaslar bunlar canim, hep öyle gecsin günlerimiz...

    YanıtlaSil
  6. enerjiniz hiç bitmesin. çalışan demir ışıldar :)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel, ne mutlu size. Erken kalkmak aslında çok ama çok güzel bir şey. Ama işte biz bir türlü başaramıyoruz. Geç de sayılmaz aslında kalkışlarımız ama olsun. Boş durmamak, devamlı bir şeylerle meşgul olmak aslında insanı çok geliştiriyor. Tv'den uzak da bir hayat yaşayabilmenin anahtarı aslında. Nefret ediyorum tv den. Benim sıkıldığım ne yapacağım diye düşündüğüm zamanlar oluyor ama illa bir şeyler buluyorum. İnsan isterse buluyor. Önemli olan detay sadece ne istediğini bilmek belki de. Amacım olmadığında veya sadece durmak istediğimde bile daha çok yorulduğumu fark ediyorum.
    Çerçeve çok güzel olmuş. Ailenin geri kalanının da aynı kafada olmasına bayılıyorum. Öbür türlü zor oluyor çok. Ellerinize sağlık hepinizin. Hep böyle keyifli zamanlar geçirmeniz, üretmeniz ve mutlu olmanız dileğiyle.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. emelciğim hadi sen bu kadar harekete karşılık inceciksin, ya ben inan çok hareketliyim ama tombişim, bazen aynı anda iki uğraş olur elimde, erken kalma konusunda da sanki mesaim var gibi 07.13 de en geç uyanırım, bazen neden hep aynı saat diye çok da gülerim. tatlım döktürmüş yine sizin ekip, artık ekip oldunuz ama, ben şu üst üste dizili kıymetlilerin hikayesinide merak ettim. ona benzer bir kare çekmenin hazırlık aşamasındayken sende görünce :) bilirim hepsi zamanın içinden sana geldiler, tanımak isterim. ekibe sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Yatılı okuldaydım bende saat 6.30 zil çalar kalkardık :(erken kalkmayı bu yüzden sevmediğimi düşünürüm okul vs yoksa uyumayı severim .Bende bi blog açabildim sonunda Emel:)

    YanıtlaSil
  10. Esim ve ben de oturunca yorulanlar klubune uyeyiz ama sizin aile kadar uretken degiliz maalesef:)
    Ellerinize saglik, gule gule kullanin. Komodin de, cerceve de cok guzel...

    YanıtlaSil
  11. Merhaba bloğunuzu çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutluyorum.
    Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum. http://beyazlimon.blogspot.com/.
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. komodin ve çerceve yapan bir eş ve ona yardim eden bir evlat. evi mis gibi kokutan guzeller guzeli, melek gibi bir kadin. şaka misiniz siz yaaa?:))))) o evden, o mis gibi kokular hic eksik olmasin mutlulugunuz gibi...
    operim seni emelim:)))

    YanıtlaSil
  13. Her zaman böylesi bir düzene hayran kalmışımdır. Erken yatan erken kalkabilen insanları çok severim ama kendim pek beceremem. Hayranlığım da bu yüzden sanırım :) Paylaştığınız resimlere bakınca her karesinden, döndüğün her köşesinden neşe ve huzur fışkırıyor :) Rabbim yuvanızın huzuruna huzur, mutluluğuna mutluluk katsın. Mutluluğu arayanlara da bembeyaz sayfalarda huzurlu ömürler nasib etsin. Benim bloğuma da bi kahve içimlik misafirim olursanız sevinirim. Başarılar..

    YanıtlaSil