Çarşamba, Temmuz 30, 2014

Bak ne buldum!











Yok! yok! hazine, gömü falan değil!
Bayram arifesinde, uzak diyarlara ziyarete gideceğimiz akrabalar için, haldır haldır hediye alacağım diye, o mağaza senin, bu mağaza benim dolanırken, Paşabahçede bulduğum bu taş vazo, benim kendime aldığım, en güzel bayram hediyesi oldu da, sevincim ondan. 
Yabancı dekorasyon dergilerinden birinde görmüş, çok beğenmiştim. Görünce, taş-beton demedim taşıdım getirdim eve:) Ağırda birşey yani!

Koşuşturmadan kutlayamadım bayramınızı. İyi geçti mi? Kavuştunuz mu sevdiklerinize? Kaçtınız mı tatile?
Benim bayrama kadar yetiştirmem gereken fotoğraflar vardı. Bir dergi için ve yine bir web sitesi için yemek fotoğrafları çektim. -Bu işi sevdim sahiden-
Bitirir bitirmez de düştük yollara yine.
Çok güzel fotoğraflar var geride kalan, bir ara toparlayabilirsem onlarıda paylaşacağım sizlerle.
İşe başlayanlara huzurlu bir başlangıç, tatile devam edenlere de iyi tatiller dilerim.









16 yorum:

  1. Hos geldin emelciğim ,oh be şöyle gözüm gönlüm acılsın .
    vazo cok güzel ,gelismeler daha da güzel.

    YanıtlaSil
  2. şükür kavuşturana, emel özledim inan her gün sayfan da yeni şeyler görmeye alıştık, bu kadar çok ara verme...vazo evine yakışmış güle güle dolsun, haneni çiçeklere boğsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşencim, bayramdı tatildi bir de fotoğraf çekimleri falan epey bir vaktimi aldı. Bu ara biraz daha böyle devam edecek.
      Çok teşekkür ederim, eksik olma.

      Sil
  3. Sevilmeyecek gibi değil ki :) Çok güzelmiş vazo ablacım. Bir bayram telaşesi daha sona erdi :) Öyle böyle yaptık tatilimizi.

    Çok sevgilerimle! :)

    YanıtlaSil
  4. öncelikle vazon hayırlı olsun güle güle kullan:) kendini de mutlu etmeli tabi insan..:)
    işlerin yoğun olmalı..yoğun ve eğlenceli.. sevdiğiin ,istediğin iş sonuçta:)
    Bayramlar iyi ki var..insanın kendi mutluluğu için iyi ki var..ruhunu doyuran manevi bir etkinlik..
    sağlıkla huzurla kal Emelcim:)

    YanıtlaSil
  5. Çoook güzel, güle güle kullanın. Sizin de bayramınız kutlu olsun, ben işe başlayanlardanım, size güzel tatiller Sevgiler Sema:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba;
    Çok iyi bir seçim olmuş, ben de bayıldım, ,iyi ki almışsın. Zaten o paşabahçe'de çok güzel şeyler buluyor insan. Bende taş bir salyangoz beğendim bahçemiz için aklım kaldı o gün alamamıştım hakikaten ağırdı:) Güle güle mutlulukla kullan. Fotoğraflarda da gerçekten harika görünüyor.
    Bayramda Cezayir'in kapalı kepenkleri ile dolup taşan ama yine de dokusuyla insana mutluluk verebilen sokaklarında biraz yürüdük biz uzun zamandan sonra. Açık bulduğumuz bir kafe'ye kendimizi attık sonrasında, biraz havayı kokladık, teypte çalan geleneksel müzikleri dinledik, limonata içtik ve evimize döndük. Aileden dostlardan uzak bayramlar olunca çok tadı olmuyor. İlk kez bu sene ne kadar yalnız da olsak elimden geldiğince yapmaya çalıştığım yaprak sarma veya tatlıdan da yapamadım, ikramsız da pek bir şeye benzemedi işte ama olsun, sağlık olsun dedim içimden. Aaa bir de bayramlarda pek ağlıyorum reklamlara, bi sese, görüntüye. Burada zaten iki gün sürdü çabucak geçti. Şimdi rutin çalışma hayatı başladı. Hani demişsin ya anlatın neler yaptınız diye pek sevindim, anlattım:)
    Bu geriden gelecek olan fotoğrafları da heyecanla bekliyorum.
    Kocaman sevgiler
    iyi tatiller diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooo, harika daha ne olsun. Bir sürü güzel şey yapmışsınız.
      en uzak mesafe kalp mesafeymiş, yollar,ülkeler bile olsa arada, gönül gönülle beraber.
      Olduğun yerde mutlu ol Tuğbacım, hayat akıyor, geçiyor bir şekilde.
      Çok teşekkür ederim, ne güzel anlatmışsın:)

      Sil
  7. Evinize çok yakışmış,güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. güzel telaşların eksik olmasın Emel'cim, hayatın tadı tuzu onlar, ben de bir bakayım Paşabahçe'ye zira Dala Horse severiz çok <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ahucum. Dala Horse mu deniyor bunlara? Senden ne çok şey öğreniyorum ben, kırk yıl köle edecek cinsten paylaştıkların. İyi ki varsın. Bin kere teşekkür. Hemen bakayım internetten.

      Sil