Pazartesi, Eylül 02, 2013

Çoban katığı / Domates ve biber salçalı sos








"Çoban katığı" diye hatırlıyorum adını. 
"Tarator" da derdi annem ve sıklıkla yapardı. 
Sabah kahvaltısında, fırından yeni çıkmış, el yakan sıcak ekmeğin yanına, çayla iyi giderdi. 
Şimdi hazırları da satılıyor marketlerde. Fena da değil tadı aslında ama evde yapılan gibi de değil sanki.
Severek tüketiyoruz kendisini.
Bu sefer taze ekmek değil ama taze simit ile.
Ne fark ederse sanki.
Sevgiyle,










5 yorum:

  1. merhaba :)
    bayıLıyorum bu tada :) eLiNe sağLık :)

    YanıtlaSil
  2. Immm, bundan şahhane bi pizza olur kanımca ;)
    Bu ferah ve özenli fotoğraflar için de teşekkürler ayrıca.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine saglik canim nefis görünüyor sevgiler♥

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. banada beklerim bloğunuzu çok beğendim izlemeye aldım sevgiler..

      Sil