"Çoban katığı" diye hatırlıyorum adını.
"Tarator" da derdi annem ve sıklıkla yapardı.
Sabah kahvaltısında, fırından yeni çıkmış, el yakan sıcak ekmeğin yanına, çayla iyi giderdi.
Şimdi hazırları da satılıyor marketlerde. Fena da değil tadı aslında ama evde yapılan gibi de değil sanki.
Severek tüketiyoruz kendisini.
Bu sefer taze ekmek değil ama taze simit ile.
Ne fark ederse sanki.
Sevgiyle,
merhaba :)
YanıtlaSilbayıLıyorum bu tada :) eLiNe sağLık :)
Immm, bundan şahhane bi pizza olur kanımca ;)
YanıtlaSilBu ferah ve özenli fotoğraflar için de teşekkürler ayrıca.
Ellerine saglik canim nefis görünüyor sevgiler♥
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor ellerinize sağlık bayıldım :)
YanıtlaSilbanada beklerim bloğunuzu çok beğendim izlemeye aldım sevgiler..
Sil