Pazartesi, Eylül 14, 2015

Her şey güllük gülistanlık olsa













İnsanız tabi!
Hep mutlu zamanlarımız olsun, üzülmeyelim, lay-lay-lom milli marşımız olsun, cebimiz para dolsun, hop istediğinde tatile çık, ay sıkıldın mı? bırak işi gücü, "sen huzurluysan, etrafında mutlu" diye kandıra dur kendini  maneviyatındayız.
 Ancak, dünyanın 8. harikası sahil kasabana, çocuklar karaya vurduğunda anlıyorsun, senin için harika olanın, bir diğeri için dönüşü olmayan bir yol olduğunu.
 Ya da;
20 yaşından gün almış, anası için bebe, devlet için bereli, bizim için Mehmetçik, vatan için ŞEHİT olan canların, arka arkaya gelen o dayanılması çok zor haberleri ile dünyanın kaç bucak değil, sadece tek bucak olduğunu!
Boş versenize Allah aşkına.
Anadolu'nun her yeri "Ağlayan Ana" doluyken, hiç birimiz huzurla yaşayamayacağız evlerimizde, yediğimiz içtiğimiz boğazımızda düğümlenecek ve her mutluluk arayışımızda, vicdan azabı çekeceğiz.
Klavye başında, bunları edebi sözlerle yazmak her zaman en kolayı. 
Lütfen sizden ricam, hem yukardaki fotoğraflardan moral bulun, hem de, gücünüz ölçüsünde, Mehmetçik vakfına SMS ile destek olun. (2582 ye "mehmetçik" yazıp gönderebilirsiniz)
Hiç olmazsa, bir ucundan tutalım, ağlayan anaları, yıkılan ocakları yalnız bırakmayalım. 
Kurban bağışı içinde online olarak destek olabilirsiniz.
Hepimiz için güzel günler çok yakında temennisi ile;
Mutlu haftalar.









10 yorum:

  1. Ağlayan tüm analarin, göz Yaşları dinsin. Bir erkek çocuğu annesi olarak, hep vicdanı red i savundum. Bedelli de parası olan şanslı oysa ölmek ve öldürmeyi istememek de en doğal hak. Biz çok ülkede bu uygulanıyor. Sosyal hizmetlerde çalışarak, örneğin yaşlılara hizmet ederek bu görev yapılıyor. Benim oğlum kısa dönem yaptı. Her annenin bır tek vatani vardır oğulları. Başka bır dünya mümkün. Umudumuz hep mavi olsun.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir paylaşım olmuş , desteçilerinin çok olmasını dilerim...

    YanıtlaSil
  3. Benim duyarlı arkadaşım.. keşke herkes bu duyarlı ruh hali ile düşünüp hareket edebilse..işte o zaman herşey çok daha güzel olurdu!
    can'larımızın yitip gitmediği, kötü haberler almayacağımız mutlu haftalar olsun..
    öperim..

    YanıtlaSil
  4. Emelcim,

    İyiki varsın.. İyiki tercüman oldun.

    Mutlu yarınlara çok ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
  5. Duygularımız tabii ki aynı Emel.. Kendi adıma bu güzel paylaşımın için teşekkür ediyorum yine:)

    YanıtlaSil
  6. Bu paylaşımları sık sık yapalım devamlı birbirimizi yönlendirelim çünkü acı çok büyük. Eğer paylaşımı bırakırsak zaten olağan hale getirmeye çalışıyorlar bu olayları, iyice unutulacak. Çünkü ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor.

    YanıtlaSil
  7. SMS gonderemem buradan ama web page lerine bakacagim.paylasimin cok hos sevgiler..

    YanıtlaSil