Cuma, Temmuz 24, 2015

Deniz Havası











Tatil sonrası en çok ihtiyaç duyulan şey, yeni bir tatilmiş:)
Hiç tatili bitmeyen var mı aramızda, yok di mi? yoktur, yoktur! yani, öyle umut ediyorum:)
E, o zaman gelin, tatili, denizi evlerimize taşıyalım. 
En azından, sonbahar gelene kadar, hani kapı-pencere kapanmadan, tatili, denizi hatırlatan ne varsa, koyverin gitsin evin her bir köşesine.
Ben  getirdiğim taşları kavanoza koydum, topladığımız kabukları balkona tel geçirip astım, bir de tahta buldum ki taşıması en zoru buydu, havaalanında x-ray de komik hallere düşüyorsunuz bunları getirirken ayrı tabi, değer boşverin. 
Eviniz deniz koksun, tatil odalara dolsun diyip, yazdığınız tüm mesajlar için tek tek teşekkür ederim. 
Okuyorum ama cevap yazamıyorum bu ara.
Kusura bakmadan, kalın sağlıcakla!








5 yorum:

  1. Emel,şimdi soruyorum o taşlar zaten güzelmiydi yoksam senin elin değdi diyemi yine yeni yeniden güzel oldular?şu duvara astığın kabuklar özellikle sağdan birinci kabuk ve onun benzeri olanlar(şşştt kabuklar ayağa kalkın,takla atın, uçun amuda kalkın naparsanız yapın ben bilmem orasını doğruuuuu bizim eve çabuk marş marş fakat bunu yaparkene Emel görmesin kıskandım felan sanır neme gerek,kıskanmadım ki ben.... ben kıskanmadım... kedi kıskandı) kedi)çok güzel ve farklı.Şakalar bir yana Emel inan kısa da olsa hayallere daldım gittim çocukluğuma gittim taaa Gökçeada'ya. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir dekor olmuş. deniz evde gibi gerçekten :))

    YanıtlaSil
  3. Hayatta iki şeyin kötüsüne rastlamadım ben, biri tatil, diğeri yaprak sarması :)) bitecek ki, yenisini özlesin insan..

    YanıtlaSil
  4. Elift harikasın ! Bunun üstüne ne desem yavan kalır ama izninle dondurmayı da ekleyeyim mi listeye ?

    YanıtlaSil