Çarşamba, Aralık 17, 2014

Saf Beyaz














Beyaz diyince, aklıma şu aralar soğuk nedeni ile sadece "kar" gelse de, "dışarıda havanız ne olursa olsun, evinizin içi hiç olmazsa bembeyaz olsun" diyerek, sözü saz arkadaşlarım olan fotolara bırakıyorum.
Sevgiyle kucaklarım.
-oooo!ağır abi de gelmiş, hoş gelmiş (çarşamba)-

13 yorum:

  1. Yaz ya da kış senin eve en çok beyaz yakışıyor.Yanına biraz gri,biraz yeşil bir parça da siyah oldu mu tamam.Saz arkadaşlarınla sana muhteşem bir çarşamba diliyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saz arkadaşlarım olunca, kendimde assolist oluyorum:) tevazunun böylesi:)) çok teşekkürler baharcım, sevgilerimi gönderdim.

      Sil
  2. kurabiiyeee.......hani tarif ayrıca o pudra şekerinin beyazı da tam uymuş...içim açıldı gene...bende beyaz hastasıyım ama bir arkadaş hastane gibi ne o öyle heryer beyaz dese de beyazdan vazgeçemem..

    YanıtlaSil
  3. Beyaz çok zor bir renktir, tonunu tutturmak ve onu sönük gösterecek her türlü obje ve detaydan uzak kalmak lazım. Güncendirmemek lazım. Asaletine hürmek etmek lazım.
    seviyorsan niye vazgeçesin ki!

    YanıtlaSil
  4. Her zamanki gibi yine her şey çok çok çok güzel görünüyor! O çatlamış kurabiyeler de nasıl güzel... Blogda var mıydı bunların tarifi, ben biraz aranayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Monica'cım, kurabiyeler sakızlı, bademli:) henüz tarifini koymadım bunların, yazarım bir ara:) çok teşekkür ederim.

      Sil
  5. bu sıcak kareler bütün soğuğu akıldan sildi. hatta o adaçayını alıp kurabiyelerden de kaptığımı düşünürsem oldukça sıcakladım bile diyebilirim. şu iç kapatan karanlık havada aydınlık getiren çok güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflarına da bayılıyorum ama en çok bu eğlenceli yazılarını okumayı seviyorum:)) Beni çok mutlu ediyor. Öperim çok:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay tutamıyorum kendimi Tuba, ciddi yaz, gevşeme diyorum ama ıı-ıııhhh:) ruhuma kemal sunal kaçıyor bazen:)
      çok teşekkür ederim, kalp kalp...

      Sil
    2. Allasen tutma kendini kuzumm:))) Bana o kadar iyi geliyor ki sanki okumuyorum da, anlatıyormuşsun gibi kahkahalara boğuluyorum:)) Kahkaha ve kalpli öpücük:))

      Sil
  7. Bütün fotoğraflarınız, yazılarınız hayatı bütünüyle kucakladığınızı düşündürüyor. Sizden öğrenecek çok şey var;)
    @cgdmcbn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok ya çiğdem, her zaman olmuyor:( arada diyelim:)
      çok sağol, eksik olma.

      Sil