Salı, Ekim 14, 2014

Mutfak detayları: Kavanozlar













Mutfak detaylarına devam,
Sıra kavanozlarda.

Harikulade bir salı günü geçirin de, kavanoz deyip geçmeyin siz.







26 yorum:

  1. Yok ben de hiç kavanoz deyip geçmem, aynen dizi dizi dizerim tezgahıma, geçerim karşına izlerim bi de, ne alakaysa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendede var o karşılarına geçip seyretmek:) alakasız değil boşver, keyifli epey:)

      Sil
  2. Yokkkk, kavanoz önemlidir, çok süs püs sevmem ama kavanozları kurdelalarla süslerim:) bilhassa tezgaha koyacaklarımı..
    Günaydın bu arada!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kurdelalı da çok havalı oluyorlar:) süslü minik kızlar gibi:)

      Sil
  3. boy sıralı sunumları çok beğeniyorum..çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "sağdan say" diye komut veriyorum bir de arada:) askeri nizam:))

      Sil
  4. kavonoz deyip geçecek gibi değiller ki zaten Emelcim, ayrıca mutfak deyip geçilecek gibi de değil! Evindeki hiçbir şey "deyip geçilecek" değil, çok özel, çok güzel, çok da iç açıcı hepsi de çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seviyorum mutfağımı ondan sebep olabilir bu ferahlık:) orada yatıp kalkabilirim hayatım boyunca gık demem:) teşekkür ederim esen...

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. ışık alması avantaj tabi bahar, çok karanlık bir mutfağım vardı bundan önceki evimde:( ondan herhalde, her yer ışıl ışıl olmasını istiyorum, hep aydınlık, hep ferah...

      Sil
  6. Tilki kardeş bile kavanozlara hayran hayran bakarken hangi insan evladı "kavanoz " der geçer ki ?
    Bu mutfak çok derli toplu ama girip kurcalayasım var . O kadar yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay nasıl seviyorum o tilki bardak altlıklarımı, H&M e gidersem sana da alıcam, seversin sende böyle kuyruklu dostlarımıza ait figürleri:) gel kurcala ne olur, htüm dolapları açtırıcam sana söz:))

      Sil
  7. Ne hos gorunum ne ic acici paylasimlar..evett kavanoz deyip te gecmemek lazim..bak ordaki fasulyeden istedi canim yarin fasulye var demektir bizim evde:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "kuru fasulye fasulye olalı böyle itibar görmedi" diyor mete:) hak etmiyor mu ama, en değerli besinlerden:) bende sık yaparım, hatta yine yapıcam haftasonu.

      Sil
  8. böyle güzel fotoğraf çekmeyi nerden öğrendiniz?
    benim çok hevesim var ama sanırım kabiliyetim yok .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi değilim, amatörce çekiyorum ama çok hevesliyim.Kendi kendime, deneyerek, heves ederek, araştırıp, okuyarak her geçen gün biraz daha yol katediyor insan. Ama bir şey diyim mi, şimdiki makinalar o kadar gelişmiş ki, bir iki ayar yaparak, en kral fotoğrafları çekebilirsiniz.

      Sil
  9. bense şu yuvarlak alman pastası gibi olan harika şeyi merak ettim canım istediii çook tarif varmıdır acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mini alman pastası tarifi var etiketli. Bu biraz büyükçe olanı, ama aynı tarif üzerinden siz karar verebilirsiniz şekline.

      Sil
  10. bazı eller işte böyle sıradan şeyleri bile nefis bir dekorasyon objesine dönüştürebiliyor. o beyazlık,o ferahlık,o doğallık içimi açıyor. böyle çok bunalınca kaçıp gelebilirim size istanbulda olsanız bile ;) @cgdmcbn

    YanıtlaSil
  11. senin bu kadar çok eşya ile bu kadar düzenli oluşuna hayranım emel..
    bu işin sırrı nedir bilmiyorum ben, zira küçük denmeyecek kadar bir mutfak dolabım olmasına rağmen dolaplara sığamıyorum yerim dar :))
    kavanozlarını sevdiğim:)
    öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiatın ilk kanunu nizam intizam:) babamın lafıydı, ben devraldım:) seviyorum düzeni sebuş, birde kullanmadıklarımı veriyorum, verdikçe yer açılıyor, ferahlıyor dolaplar bilirsin.

      Sil
  12. Emelciğim döndümmmm:)) Yavaş yavaş eskilere doğru yolculuğa çıktım. Okuyamadıklarımı okuyup, arayı kapatmaya çalışıyorum:)) Şu bakliyatlar, nasıl da "hazır ol" a geçmiş.:)) Işıklarını senden aldıkları nasıl da belli:)) Bu arada çöreğe değinmeden geçemeyeceğim:)Muhteşem bir görüntü... Çalışırken bile, nizam, intizam, ışık...Dört dörtlük.:) Sana "Helal olsun" diyorum can kuşum:) Kalp kalp kalp:)) Senden öğrendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok özledim, merakta ettim. İyi olmana çok sevindim. aynı anda bir sürü duyguyu yaşatan yegane dostumsun:) çok teşekkür ederim burada olduğun için.

      Sil
  13. dün gördüm ama iyice bakamadım, bugün tekrar kavanozlarını görmeye geldim, bende birgün dizip hepsini fotğraflamıştım,
    yaşasın kavanoz kardeşliğimiz...der geçerim ...

    YanıtlaSil