Pazartesi, Eylül 15, 2014

Aromatik buz küpleri













Gerçi çok sıcaklarda epey işinize yarayacaktı bu buz küpleri ama olsun, aklınızda bulunsun, "hararet basma zamanları" daha bitmedi neticede.
Biberiye, lavanta ve yasemini buz kalıplarına koyup dondurun, bir de çay demleyin soğuk olanından. Lavantalı-buzlu çay nasılmış, ya da yaseminli, hele biberiyeli. Şekerde kullanmayın aromasını bozmamak için.
Ya da atlayın bana gelin:)
Beraber içelim diyeceğim ama seneye olsun bu teklifim:)
İşe başladım ya,  siz bu satırları okurken ben tam zamanlı, masamda, "ahhh ne ettim, rahat mı battı" diye daha ilk günden söyleniyor ve buzlu-buzlu çayları "fondip" yapıyor olacağım:)







32 yorum:

  1. Hiç dertlenme bence çalışma hayatımı çok ama çok özledim ben :( Bir de göreceksin senin gibi yaratıcı bir insan kısıtlı zamanda daha da verimli olacaktır. Her şey alışana kadar. Kocaman sevgiler iyi haftalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir arkadaşım soğuk suya atlamak gibi dedi. Atladıktan sonrada çıkmak istemeyeceksin dedi. Bakalım:) çıktık bir yola. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. kolay gelsin :) güzel günlere yeni bir başlangıç olsun bugün :)
    bizde işteyiz ama blog okumaktan geri kalmıyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, ilk günler biraz temkinli olmakta fayda var:) sonra açılırız elbet:)

      Sil
  3. Günaydın, ah sendromsuz pazartesiler olsun hepimize. :)

    YanıtlaSil
  4. Olur olur güzel olur inşallah. Hayırlı uğurlu olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Çalışanlar kervanına hoşgeldiniz :) hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kervanı bir süre molaya çekmişim gibi. Yeniden yola devam:) taptaze umutlarla:)

      Sil
  6. Sen bu enerji ile her ikisini de birlikte çokta şahane götürürsün emelim.. mutlu bir hafta diler öperim..

    YanıtlaSil
  7. Günaydın...
    Umarım ahlar vahlar yerine çoook keyif alırsın yeni işinden :)
    Buz küpleri hep aklımda ama artık seneye :)

    YanıtlaSil
  8. Emelim çalışıyor olsan bile, hayatlarımıza dokunmayı çok iyi biliyorsun. Önce biraz üzüldüm, sabahları senin karelerin olmadan başlayacağımız ve hafta sonu dileklerini alamayacağımız günleri düşünerek... Ama benim can kardeşim, bizleri unutmadı. Günümüzü aydınlatmaya devam ediyor.:)) Hem bize, hem işe yetişmek zor olsa gerek. Ancak; sen hepsinin üstesinden gelirsin Evvel Allah:))) Sevgiler Gün Işığı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be Nilgünüm çok teşekkür ederim, gün ışığı diyorsun ya, sanırım o ışığı senden alıyorum ben.
      Öperim sağol

      Sil
  9. Hayırlı haftalar Emel, evet p.tesi iş çok sıkıcı ama o güzel resimlerinle biz haftaya keyifli başlıyoruz sayende, çayı da içmiş kadar olduk, sağol :) Tekrar, başarı ve kolaylıklar diliyorum yeni işinde, sevgilerimle... :)

    YanıtlaSil
  10. Hayırlısı olsun canım, yeni iş, yeni umutlar ve yeni çevre bunlar heyecanlandırır insanı. :) dilerim heyecanın hep baki kalır ve huzur bulduğun bir ortamda varolursun.
    Sevgiyle selamlıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok heyecanlıydım bu sabah. Hatta dün gece çok az uyudum. Ama çok şükür ilk gün çok iyi geçti. Devamı böyle olsun inşallah.
      Teşekkür ederim öznur

      Sil
  11. emel müptelası olmuşuz sayfanın, çok özlüyoruz, tamam çalış , çalış ama az çalış benim kahve keyfimin eşlikçisi senin sayfan olmazsa keyfim yarım bil hani, sitemse sitem yazdım içimden geçeni, o tahta sandık üstü, alüminyum demlik, nasıl da aklına düşmüş...bende buz yapma niyetindeydim fikir için teşekkürler. sevgiler en kocaman ve en hasretlisinden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşencim, söz fazla açmam araları. Fotoğraf makinesini yanıma alsam, çiçek böcek kuş çeksem diyorum birazda:) Harika bir kampüsün içindeyim sorma. Yemyeşil ve yerlerde at kestaneleri, kozalaklar:)
      Mis gibi çam kokusu.
      İndoor dan outdoor a geçiş yapıcam herhalde:)
      Çok teşekkür ederim, eksik olma güzel sözlerinle gururlandım.

      Sil
  12. Hayırlısı olsun tatlım. Annemim deyimiyle " sırtında yumurta küfesi yok ya " baktın olmadı ,sıkıldın ,aradığını bulamadın;"benden bu kadar " dersin olur biter...
    Sen her koşulda üretken bir insansın boş durmadın durmazsın da...
    Yeni işin hayırlı olsun,biraz tahmin ediyorum ama senin açıklaman daha doğru olacağı için de tahminimi kendime saklıyorum.
    Her şey gönlünce olsun kendi güzel ,yüreği güzel arkadaşım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bu lafı annemde söylüyor sık sık:) Bende o kadar benimsemişim ki, kafamı kızdırmayın, alıp çantamı çıkarım diyorum içimden iş yerinde:)
      Çok haklısın, kasmadan, daha sakin idare edeceğim gibi geliyor bu işte Nilgüncüm. Çok çok çok teşekkür ve şükür varlığın için.

      Sil
  13. İlk günler tıpkı bir çocuğun okul değiştirmesi gibi zor gelebilir ama her şeyin iyi olacağına inan ve gerisinin çorap söküğü gibi geldiğini göreceksin. Hayatındaki değişimle başa çıkabilecek duygusal donanıma sahipsin çünkü.
    Enerjinle girdiği her ortamı etkisi altına alabilecek kadar şekersin ayol, ne varmış çalışmakta :)) tekrar hayırlı uğurlu olsun Emelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaş! iyi ki varsın:)
      Çok teşekkür ederim, uzansana benim için o güzel koltuğuna, iyi misin bu arada, düzeldin mi?

      Sil
  14. Sandalyedeki relax here yazısı çok şeker:) Buzların içine biberiye atmak hiç aklıma gelmezdi. Fikir için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  15. canim benim hayirli ugurlu olsun ilk günler her zaman öyledir zamanla alisiyor insan ah keske yakin olsaydim kapini calar yaptigin ikram ettigin buz gibi cayi icerdim :)) ellerine saglik canim ♥
    sevgiler♥

    YanıtlaSil
  16. ooooo yeniden yola devam sırtındaki kötü yükler boşaldı tabi, şimdi taptaze yeni bir soluk hayırlı olsun emel'cim inşallah bu sefer mutlu bir çalışma ortamın olur sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Emelcim bu sabah IG'de okudum, hayırlı uğurlu olsun demeye geldim. Herşey gönlünce olsun. Iş hayatında başarılar dilerim.. Sevgiler, öpücükler... :)

    YanıtlaSil
  18. Hayırlı olsun Emel Hanım, her şey gönlünüzce olsun...@cgdmcbn

    YanıtlaSil
  19. Emel hayırlı olsun yeni işin..
    Geçen sene verdiğim Fransızca dersleri saymazsak, ben de çalışmıyorum birkaç senedir, şimdi yeniden başlasam nasıl olur biliyorum...önceleri biraz çekingenlik ve güvensizlik..sonrasında rahatlama..
    Kaldı ki, baktın olmadı, teşekkür eder, gidersin yoluna..
    Herşey gönlünce olsun, sevgiler

    YanıtlaSil