Çarşamba, Temmuz 16, 2014

Evinizde, bitkilere ve doğal dokulara yer açın















Evin girişine yerleştireceğiz bir kaç dal yeşillik, kapıdan girenlere sıcacık bir "hoşgeldin" etkisi yaratacak.
Doğal dokular, naturel renkler ise huzur verecek, mutluluk verecek. Dışarı çıkmak, kalabalıklara karışmak içinizden gelmeyecek.
Test edildi, onaylandı:)
Gökten üç elma düşecekti, vazgeçti:)
Portakallar sepetle geldi!

Hadi, güzel şeyler olsun hayatınızda diyip kaçayım. Çok işim var, mesajlarınıza cevap yazamıyorum, hep teşekkür, hep şükran diyorum ya size, bilin ki yürekten söylüyorum.



12 yorum:

  1. Fotolar çok güzel tabi ki ama dikkatimi buy-ology kitabı çekti bir biyoloji mezunu olarak:)

    YanıtlaSil
  2. Gayet hoş olmuş Emel:)
    Eline sağlık:)
    Eminim güzel bir hoş geldin etkisi yarattığına:)

    YanıtlaSil
  3. bence emel evren dekorasyon kraliçesi :) yada ne biliyim benim sevdiğim renklerden oluşturduğu dünyayla benim beyazlar kraliçem :) hımm bi düşünüyüm :) galiba her ikisine de evet en mantıklı sonuç :)

    YanıtlaSil
  4. Fotolar güzel yazı ondan güzel.her sabah sıkıcı iş saatlerinde gülümseme sebebimsin.Senin evinde geziyor stres atıyor sonra ha gayret deyip biraz daha çalışıyorum.Ama çoook sıcak evde olmak istiyorummm.
    keyfini çıkar bizim yerimize.

    YanıtlaSil
  5. şu güzelliklere bakın . evet o kadar haklısın ki eve yaptığım küçük dokunuşları seyrederken evden çıkmayı aklıma bile getirmiyorum ruhsuz kendinden bir şey katılmamış evlere gitmek istemiyorum ruhumu acıtır tek düze evler bir an önce evime gelmek isterim

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar Emel Hanim,

    Sizi Turkiyenin Ev Hanimlari Poratli olan evhanimlari.tv adresinde Yazar olarak gormeyi cok istiyoruz.

    evhanimlari.tv@gamil.com
    info@evhanimlari.tv
    facebook/evhanimlari.tv

    adreslerinden bize ulasabilirsiniz

    YanıtlaSil
  7. emelciğim sanırım dün yazdıklarım gelmedi, demiştim ki; senin evine gelsem ben üç gün üç gece uymadan tek tek her şeye bakar dolaşıp dururum evde ama yinede doyamam o inceliklere, fenerlerin harika ama işlerine yerleştirdiğin yeşillikler nereden de aklına geldi, sihirli ellerine çiçekler dolsun, her sabah kahve keyfimle senin sayfan en sevdiğim ikili oldu, tekrar tekrar bakıyorum karelere, detaylara, içindeki bu yaşama sevinci ve hayata bakan güzelliğin katlanarak çoğalsın.

    YanıtlaSil
  8. doğa çok yakışıyor zaten evine emelciğim,kolay gelsin sana

    YanıtlaSil
  9. Evde dekoratif sepet kullanmaya bayılıyorum ama bu konuda her çalışmam hüsranla sonuçlanır. Sepetin içindekiler dışarı,Tagaddi içeri :)
    Her şey yolunda mı?

    YanıtlaSil
  10. Huzur buldum yine misafir olunca buraya. Bitki çiçek demişken ben de bu aralar çiçek yetiştirme sevdasına düştüm. Yavrularım gibi hissediyorum resmen :))

    YanıtlaSil