Perşembe, Temmuz 11, 2013

Tatil Dönüşü_I






Oh yahu!
Doğanın içinde, limon, portakal ve çam ağaçları ile kaplı bir yerde,  kahvaltı masandaki peynirleri ala kargalarla paylaşınca, yürürken, aniden önüne bir tavşan ya da bir keklik çıkınca, her yer mis gibi kekik ve çam kokunca, burnunun içi, oksijenden yanıp, incecik kumlarla örtülü, sahilden, mavinin hangi tonuna eş çözemediğin serin bir denizde, kana kana kulaç atınca, zamanı unutup, güneş ile saati tahmin etmeye çalışınca,
oh yahu! diyorsun yüksek sesle. 
Şükür sana.
Eğer burası hayatsa diye geçiriyorsun içinden,
Bizim büyük şehirlerde yaşadığımız hayat değil.
Ve ola ki, buralar cennet ise,
Cenneti "uzaklarda sanmak" iş değil.

Fotoğraflarla ilgili: Yine önüme çıkan lavantalara kayıtsız kalamadım tabi. Ben nereye, onlar oraya anladım
Topladım geldim yine iyi mi?






















4 yorum:

  1. İnan ben de bugün Emel nerelerde acaba diye düşündüm.Ne güzel tatilini yapıp gelmişşin.Bu anlattığın harika yer nere acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Rabiacım... Kalp kalbe karşı:) bende senin Alaçatı fotoğraflarına tadına doyulmaz anlatımına kapılmıştım ki, senden mesaj geldi. Burası Sarıgerme, Marmaris. Bizim Mete ile 2. gidişimiz, Alp'in ilk gidişi:) tadı damağımızda döndük işte.
      Sevgiler.

      Sil
  2. Ooh ne güzel ödüllendirmişsiniz ruhunuzu ve bedeninizi. Gezip, gördüğünüz yerlerden bir kaç fotoğr af paylaşsanız, gözümüze, gönlümüze iyi gelse :))
    Sevgilerimle... Güzel bir haftasonu dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznur Selam, hakikaten ruhumu teslim alan nadir yerlerden biriydi. Sen bu mesajı attığında ben postu yayına hazırlıyordum:) dedim ki, Öznur'un içine mi doğdu ne?
      Çok sevgiler. Sana da güzel haftasonları...

      Sil