Cuma, Kasım 30, 2012





Eskinin yeni hali / Sandalye

Ünal ve Zeynep, taşındıkları yeni eve, eski eşyalarını uyduramadıkları için, bir kısmını anneme getirip bıraktılar.
Bu sandalyede o eski eşyalardan biri.
Yalova'ya gittiğimizde, görüp hemen aldım, getirdim eve. 
Üzerine, beyaz ahşap boyası ve minderine gri keten kaplama yaptım.
Sonuç: Son derece fonksiyonel ve göze hoş görünen bir sandalye oldu.
Tabi ki salonumun baş köşesinde ve daha sonra da, mutfak masası etrafında devr-i alemine devam edecek.

Hafta sonunuz güzel geçsin.

Sevgiyle.

5 yorum:

  1. Canımın içi çok güzel gözüküyor bu katlanır sandalyeler şimdi ben bu boyamaları kıskandımmm :))) hayatım sizler sayesinde hergün bişeyler öğreniyorum. Senden öğrendiğim eskiyi atma :)) ama ben bunu şu an değerlendiremiyorum ben 2 sene önce yeni evime taşındım ve herşeyimi yeniledim ama boyama aşkım çok fena kabardi kapı önüne ufak bir tabure aldım boyanmamış ham şimdi senden ricam ben bunu boyamak için ne almalıyım beyaz olacak bana yardımda bulunursan hemen boyamak istiyorum sevgilerrrrr

    YanıtlaSil
  2. Beyaz beyaz, seviyorum ben bu rengi :)

    YanıtlaSil
  3. sandalyeyi anladik beyaza boyamissin çokta guzel olmus ellerinize saglik, fakat,son fotoraftaki, o çiçegi nasil siyah beyaza boyadiniz anlamadim ;))

    YanıtlaSil
  4. Hande: Boyama aşkın hiç bitmesin:) inan eskisinden daha yeni ve değerli oluyorlar. Tabi her şeyi biriktirmek anlamında da değil:) "At, gitsin" dediklerimde olmuştur. Boyama ilgili diyeceğim, boyayacağın zemin temiz olsun, ben zımpara yapmıyorum. Gerekte kalmıyor. Ahşap boya ve bir rulo fırça sana yeter. Kolay gelsin.
    Pembe yastık: Bende, beyazı seviyorum. çok teşekkürler.
    eda: Fotoğraf çekimi hakkında bilgilenmek ve "odağı nasıl belirgin hale getiririm" gibi bir şey ise sormak istediğiniz, "google" da fotoğrafçılık ile ilgili bir sürü kaynak sorunuza cevap olabilir.

    YanıtlaSil