Salı, Ekim 08, 2013

 Hercai Menekşe / Pansy





"Ekim ayı, dikim ayı" derler ya,
Bana da bir tarla lazım, bahçe lazım o halde.
Ekeyim, biçeyim dikeyim sürekli.
Toprakla huzurluyum, çiçeklerde dinleniyorum ben.
Bak buraya yazıyorum sevgili EVREN!
Üç vakte kadar oldu oldu, olmadı acayip güvenim sarsılacak sana, haberin olsun:)
Demedi, deme yani.


18 yorum:

  1. İnşallah evren gönlüne göre versin, ben de seninle aynı anda diledim senin için, birlikten kuvvet doğar, belli mi olur, evrenin kulağı ağır işitiyorsa, belki koro halinde bağırmak iyi gelir :)) Haydi hayırlısı....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa...doğru yaşlandı bu evren değil mi? Kulaklar!!! hiç aklıma gelmemişti:)
      Dur megafon da alalım o halde.
      Amin, seninde dileklerin alsun inşALLLAH..

      Sil
  2. Ne güzel oluyor değil mi eve bir iki yeni hayat getirivermek..İnsanı mutlu ediyor, keyif veriyor...Senin fotoğraflarına bakarken ben bile mutlu oldum...Çiçeklerin sandığı yine Mete'nin eseri mi? Çok kıskanıyorum vallahi, Behçet'e söyleyip duruyorum, tamam tamam diye beni oyalıyıp duruyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet can geliyor, hayat geliyor Ayşegülcüm. Sandık, hand made of METE:)

      Sil
  3. O EVREN'e ben de çok mesaj gönderiyorum bakalım ne zaman olacak :) Dilerim sizinkiler de 3 vakit olmadan olur. Resimler yine harika:)

    YanıtlaSil
  4. Evrene o kadar çok mesaj gönderiyoruz ki.... İnşallah hepimizin istekleri olur en kısa zamanda... Sandık bu arada harika...

    YanıtlaSil
  5. Dün gördüm rengarenk satıyorlardı Göztepe parkının orda belediyenin çiçek satan dükkanında, aklımda ben de alacağım, ama ben en çok sümbül ve muscarileri bekliyorum dört gözle..
    bu arada evren yoruldu mu acaba bu ara? :D hepimiz yüklendik biraz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah evet Sümbüller, Muscariler, Nergisler, Kamelyalar açacak daha...Bu hercailerin tanesi 0,60 kuruş biliyor musun? Sakız bile alamazsın bu paraya...önünden umursamadan geçenler için ne büyük bir kayıp bence.

      Sil
  6. herşey gönlünce olsun inşallah emelcim

    YanıtlaSil
  7. Ben çiçek almaya korkar oldum, ne aldıysam hep kurudular :( halbuki hep sevdim onları, ilgimi eksik etmedim ama olmuyor olamıyor beceremedim bir türlü.. hani hep derler ya bazı insanların elinden turşu olmuyor diye ( yada bizim buralarda mı var sadece bu söz :) ) işte benim evim de de çiçek olmuyor :(
    Senin çiçek aşkına hayranım, eve farklı bir enerji veriyorlar...
    Evren için biraz bekle sen iyisimi, 18 Ekimden sonra herşey güzel olacak "ay tutulması mı varmış ne" bizim istekler'in olabilirliği de o yüzden tutuk yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir durum var hakikaten. Bazısı da sopa dikse yeşerir. Benim nedense alıpta bakamadığım, kuruttuğum bir çiçek olmadı bu zamana kadar. Şans belki. Bu yaz tırtıllar sardunyalarımı işgal etmeseydi, onlarda hala çiçekli olurdu bak bu zamanda bile.

      Sil
  8. Süper olmuşlar :) Bu arada Alple nice güzel senelere benim oğlumdan bir yaş ufakmış :)

    YanıtlaSil