Pazar, Ocak 06, 2013

Beyaz...beyaz...

Nasıl havalara girdi beyaza bürününce. 
Saçını yeni boyatmış kadın gibi, fark edilme telaşında.
Daha düne kadar arka odada, kıyıda, köşede, gazete ve dergileri beklerken, şimdi salonun baş köşesinde, "buradayım ey diğerleri, nasıl olmuşum?" diye soracak sesi çıksa.
Anladık, sende haklısın.
Değişim iyidir. 
Özünü kaybetmeden.
Hem ruha, hem bedene,
Arada takviye.




3 yorum:

  1. Tekrar can ve ruh vermek senin blogunda zevkle seyrettiğim kareler bunlar ... Ellerine emeğine sağlık... Sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Iki gundur blogunuzu adim adim geziyorum.Dun orta sehpami sizden yola cikarak beyaz yagli boyayla boyadim.suan ilk kati kurudu ama cok kotu gorunuyor.ikinci kat, iyi olur mu sizce.Masanizi boyarken tek kat yetti yaz missiniz.Ne yapacagim,cope gitsin istemiyorum.Acaba bunu da mi yaglu boya ile boyadinuz?

    YanıtlaSil
  3. Hande: Çok teşekkür ederim!
    Butik rabia: İlk sürüldüğünde çok güzel durmuyor ama kurudukça kendini buluyor. Nesi kötü oldu? Fırça dalgaları olmaması için rulo fırça kullanman iyi olur. Masayı boyarken yağlı boya kullandım ve tek kat sürdüm evet. Ancak şifonyerde polisan ın ahşap boyasını kullandım. Rulo fırçayla. Polisan dan daha verim aldım. Ama masam da da sorun yok. İlk defa boya yapıyorsanız başlamadan bir danışmakta fayda var. Ahşabınız da boyaya uygun olmayabilir. Kolay gelsin. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

    YanıtlaSil